skip to Main Content

BKP: Globális mRNA vakcináció egészségügyi szempontból (1. rész) és lelki szempontból (2. rész) /in Hungarian/

Úgy keleten, mint nyugaton számos szakember nyilatkozott a jelenlegi covid-19 elleni népirtó vakcinációval kapcsolatosan.

Az első részben ismertetjük néhányuk nyilatkozatát, valamint ellenpontként  ellenfeleikét is.

A második részben Illés pátriárka, a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája elsősorban azokhoz szól, akiket már beoltottak.

1. rész

Ezt a videót megnézheted itt is: https://difensori-di-dio.wistia.com/medias/wbk9p71osp  
https://ugetube.com/watch/OCoQTXF4THAYPDI   
https://cos.tv/videos/play/30055369165018112   
https://www.bitchute.com/video/skOg3ESKuNNq/   
https://rumble.com/vla903-vakcinci-egszsggyi-szempontbl.html   
https://gloria.tv/post/EJCJDvyXpLcY4nt3cXDN4W8xd   

Letöltés videó: 190,4 MB, 1280×720 / 57,8 MB, 768×432 

1) Pavel Vorobjov, az orvostudományok doktora, professzor, az 1. számú Moszkvai Orvostudományi Egyetem Hematológiai és Geriátriai tanszékének vezetője: „A covid elleni oltás úgy ahogy van ostobaság. Manapság ennek a vírusnak már többezer mutációját ismerjük. Ebben az esetben miféle oltásról lehet szó? A covid-helyzet nem más, mint színtiszta politika. Őszintén szólva, én még egyetlen valódi covid elleni vakcináról sem hallottam. Igen, tudom, hogy vannak olyan génmódosított vírusok, amelyeket a covid elleni védekezés leple alatt fecskendeznek az emberekbe. Embereken korábban soha nem végeztek hasonló kísérleteket. … Megtörténhet, hogy ezzel módosul az ember DNS-e! És éppen ez az, ami miatt ezeknek az ún. covid-elleni vakcináknak semmi közük nincs a vakcinákhoz! Ugyan bejegyeztették őket, de senki sem tudja, hogy milyen módon és miért. Hogyan lehet bejegyeztetni vírusokat?! Ezt tényleg nem tudom. Sőt, ezeket a vakcinákat úgy tesztelik az embereken, hogy gyakorlatilag kötelezővé teszik. Tudja, a világtörténelemben kibróbálták az atombombát is Hirosimában és Nagaszakiban. És ez a covid-elleni vakcina lényegében ugyanez. Ez népirtás.

2) Dr. Vernon Coleman, orvos, Angliából: „Szakértők bizonyítják, hogy éppen az oltott egyének veszélyeztetik majd az emberiséget. Ők jelentik majd a legfőbb veszélyt mind az oltottakra, mind az oltatlanokra… Az oltottak teste halálos vírusokat termelő laboratóriummá válik.

3) Prof. Alexandr Alexejevics Reďko, az orvostudományok doktora, a szentpétervári székhelyű Egészségügyi Dolgozók Szakmai Társulásának elnöke: „Oltani csak olyan stabil fertőzések ellen lehet, mint amilyen a kanyaró, a veszettség… adnak az embernek egy injekciót és egész életére védetté válik. Ha azonban a vírus mutál, és félévente teljesen megváltozik, miért kellene kockáztatni és valamiféle emberkísérletekbe bonyolódni?

4) Reiner Fuellmich ügyvéd a covid-19 botránnyal összefüggő 2. Nürnbergi per  kezdeményezője. Erőteljesen figyelmeztet: „Ezt a koronavírus-válságot koronabotrányra kell átnevezni, amely időközben a valaha elkövetett legsúlyosabb emberiesség elleni  bűntetté fejlődött. Nem az egészségről van szó. Tulajdonképpen főként ellenőrzésről van szó és arról, ami a Nagy Reset részét is képezi, azaz népességcsökkentésről. Ez egyáltalán nem oltás. Az, amit itt művelnek, az kísérleti génterápia.

Tehát itt valóban emberiesség elleni bűncselekményekről van szó.

5) Jacques Attali pénzügyi szakértő és titokzatos filantróp kijelentette: A jövő a népességcsökkentés módszerének kereséséről szól majd… Természetesen nem végezhetjük majd ki az embereket és táborokat sem építhetünk. Találunk vagy okozunk majd valamit, például egy világjárványt,  aminek a gyengék és a megfélemlítettek áldozatul esnek. Úgy szabadulunk meg tőlük, hogy meggyőzzük őket arról, hogy az, amit teszünk, az ő javukat szolgálja.  Az ostoba elhiszi ezt, és saját maga fogja kérni a kezelést. Gondoskodunk róla, hogy ez a kezelés széles hatókörű legyen és ez lesz a megoldás. Az ostobák önkiválasztódásáról van szó: saját maguk mennek a vágóhídra.

Hasonlóan nyilatkozott Brzezinski és mások is.

6) Az Apokalipszis hamis prófétája, aki manapság Bergoglio pszeudopápa, Pachamama démon vatikáni trónraemelésével (2019-ben) megtagadta a Tízparancsolat első parancsolatát. Azonban az első parancsolat a bibliai és az üdvözítő hit alapja. Bergoglio a szodomiták házasságának legalizálása melletti kiállásával (2020-ban) megdönt minden erkölcsi elvet.

Bergoglio, „vakcinát mindenkinek” jelszó alatt, ma az emberiség kiirtására irányuló tömeges emberkísérleteket szorgalmaz. Kirill, a moszkvai hamis pátriárka is ugyanígy erőlteti a vakcinációt, mint kötelezőt, még a szerzetesekre is a monostorból történő kidobatás kilátásba helyezésével. Mindkét vallási vezető, bár analfabéta az orvostudományban, abszurd módon felelőtlenséggel vádolja az egészséges lakosság többségét, amiért nem fogadja el a hamis propagandát és elutasítja a veszélyes oltást.

A továbbiakban ismét a szakembereket idézzük:

7) Dr. Galina Borisovna Kirillicseva (2010-ben): „A legszörnyűbb, ami csak megtörténhet, az az, hogy a vakcinák tömegpusztító eszközzé válhatnak… A tudomány ma olyan nanovakcinákon dolgozik, amelyek nanocsippeket taralmaznak. Erről mindenkinek tudnia kell és ilyesmit nem engedhetünk meg!”(Https://youtu.be/kmESVpIyFwg)

A 2021 -es év:

„Covid elleni vakcinálásra készülnek… Egyesek a gyermekek vakcinációjának lehetőségéről beszélnek… Ez valóban abszurd és igazából ez már bűncselekmény.

Képzelhetik, hogy milyen kárt okoz a tömeges vakcináció a rezisztens (ellenálló) népesség megsemmisítésével.

A vakcinákat egészséges emberekbe, egészséges gyermekekbe fecskendezzük. És amint azt az utolsó kutatások is bizonyítják, a vakcina egészséges emberi testbe történő fecskendezése a szervezetben szörnyű negatív következményeket idéz elő.

Igen, a vakcinák valóban nagyon kártékonyak.

Ez igazából bűncselekmény és nekünk ez ellen harcolnunk, írnunk, szólnunk kell…”

8) Prof. Alekszandr Boriszovics Poletajev

(2021. február 2 -án egy vakcina ellenes konferencián vett részt, 2021. március 6 -án hirtelen elhunyt)

Ahogy az a Konstitúciónkban is szerepel, kötelező vakcinációnak nem lenne szabad lennie és nem is lehet. Amikor a televízióban valaki azt állítja nekünk, hogy a vakcina abszolút biztonságos, az teljes badarság. Vakcinát néhány hónap alatt elő lehet állítani, de hatásmechanizmusának vizsgálata  legalább 3 – 5 évet vesz igénybe.  Nem lehet kényszeríteni az embereket, juhok módjára korbáccsal vakcinációra hajtani őket,  amíg nem tisztázott az a kérdés, hogy ki fogja viselni mindezért a felelősséget. A vakcinák előállítása, forgalmazása nagyon nagy pénzt hoz. Semmivel sem kevesebbet, mint a kábítószer forgalmazása. Amikor hatalmas pénz van a láthatáron, a lelkiismeret félreáll.

9) Prof. Alexander Alekszejevics Reďko

Mindenki döntsön saját maga, de ennek a döntésnek a Nürnbergi kódex értelmében tájékoztatáson alapuló döntésnek kell lennie. Kérem, adják át nekem a vakcína  teljes összetételét!

Mi az összetétel egy részét adjuk át neked, a fennmaradó rész pedig üzleti titok.

És miért kell belém fecskendezniük azt az üzleti titkot?

Az egészségügyben dolgozó ember logikája azt mondja nekünk: Ha a vírus mutál, akkor nem létezhet ellene ma biztonságos vakcina!

 

Letöltés: BKP: Globális mRNA vakcináció egészségügyi szempontból (1. rész)  /in Hungarian/

 

 

Back To Top